mteb -
Hjem Add Om meg Kontakt

0

hallaaa

heia alle lesere, tenkte å ta et kort innlegg. Er ganske sliten etter den lange turen . Måtte stå opp klokka 5 før vi måtte kjøre helt til Narvik, fordi toget vårres til Luleå gikk klokka halv 11.  Vi måtte sitte i 7-8 timer i toget, var fette kjedeli var ikke internett engang. Blir her i luleå til Mandag så blir æ hjemme 1 natt så drar jeg til oslo.

Må si æ har værdensbeste mamma som skaffa mæ billet helt fremme med scenen.Hvis du luere på hvordan konsert så er det Justin Bieber. skal dra 2 dager 16, 17. 17 har æ ståplass å da skal æ med søskenbarnet mitt. Har ikke sedd henne på 2 år så blir sykt koserlig å se henne igjenn.

Jeg er veldig sliten så jeg blogger heller i mårra. 

slengte bare inn et bilde av Emma. 

Savner henne sykt masse.

-Marielle

 • 0

  Paradise Hotel

  Hei Dere!:)

   

  Sitter hjemme hos meg akuratt nå, etter en lang og slitsom dag. Det startet med at vi sto opp rundt halv 8 for og gjøre oss klar til tentamen. Det gikk faktisk ganske bra, hvertfall med meg! Etter tentamen dr ovi en tur til ei veninne av oss, så dro jeg bort på besøk derfra i ca 1 time, så dro jeg tilbake igjen. Når jeg kom tilbake til Marielle og Maren fixet vi oss, fordi Maren skulle på konfirmasjons undervisningg. Jeg og Marielle hadde ikke noe å gjøre, så vi fant ut at vi skulle ta en liten tur innom knoll og tott i byen:) Etter vi hadde spist va vi og så litt i butikker, fant ikke noe spesielt der, så ble ikke shopping idag! Er akkuratt 1 uke igjen til Justin Bieber konsert nå i Oslo! wææ, gleder meg sykt!! Tror vi legger ut en konkuranse imorgen, så bare hold dere oppdatert! 

  Nå sitter vi bare og slapper av. Skal dusje snart, se ph osv. Kanskje vi stikker på butikken en tur? Skiver sikkert et innlegg litt senere ikveld. 

  SÅ JÆVLA DEILIG!! satan! 

  -Emma 

 • 0

  Chiller

  Akkurat nå er jeg kommet til maren, vi hadde tentamen å den gikk overraska bra. Emma va åsså her en liten tur, men hun har dradd til en kompis
  (Heheh) så vi venter på at hun skal komme hit så skal vi spise godteri å se på tv. Jeg skulle egenltig til luleå i dag men på grunn av all den jævla snøen så drar jeg ikke før i morgen. Har en ganske travel månde, i neste uke skal jeg til oslo på justin bieber. Det skal Emma også. Kommer et innlegg om det til helga.

  -marielle

 • 0

  Tentamen

  Ææh:s har tentamen om 30 min:o Er hos Marielle og fixer oss nå, gruer meg sykt. Norsk er seriøst mitt svakeste punkt. Har ikke fått ordentlig til til og skrive noen ordentlig innlegg enda, men har dere noen tips til hva i kan skrive om? Si gjerne ifra!:) vi får vell slenge inn en konkuranse veldig snart!

  Marielle skal til Luleå idag, så får ikke se henne før Tirsdag i neste uke:( faen as! Jaja, må stikke til skolen nå!! Snakkes

  Rydder..

  ~Emma

 • 0

  Dagen i dag

  Nå sitter vi å ser på paradise, vi har nettopp vært på buttiken å kjøpt masse rart. Vi va åsså på jekta en tur på yougurt heaven, yougurt heaven er blidd en favoritt.

  Etter vi hadde vært på yougurt heaven dro vi hjemm, e ikke så morsommt å være på jekta når man ikke har penger. Vi tok på oss chille klærne, åsså fant vi ut av vi skulle dra en tur til butikken å kjøpe litt frukt til paradise. Før paradise startet dusjet vi å var klar til det startet. Sykt morsomt å se paradise men de jævla reklamene er så irrierene er dere ikke eninge?

 • 0

  yolo..?

  Sitter på geupperommet å bare chiller, egentlig sykt kjedelig.. Hahah, men hvertafall, fant ut at isteen min er feillaget, hvafaen? Haha

  Bilde fra nyttårsaften med beste<3

  Snakkes, heh:)

 • 3

  Horeskole

  Hallaa folkens:))

  Sitter på skolen og venter på at det skal komme folk til klasserommet. Kom plutselig på at vi hadde en blogg og drive, så vi fikk vist noe og bruke tiden på:) Har ikke så mye og skrive om akkuratt nå, for dagen har såvidt startet, men vi kommer til å blogge seinere. Så vi tenkte å slenge inn noen bilda vi tok i sted. Snakkes:)

 • 0

  Natta

  Nå er det på tide å legge seg. Etter en lang dag. Sov godt alle lesere, så blogges vi i mårra.

  -Marielle og Emma

 • 1

  Hahah, kleint

  Haha, da har vi bestemmt oss for å starte en blogg, vi får se hvordan det kommer til å ende. 

  Vi er da 2 jenter fra Tromsø å vi blogger i lag,  vi heter Emma Bakkevold Og Marielle Christina Trældal.

  Vi starta å blogge fordi vi har sedd på andre blogger å det så litt morsomt ut . 

  Vi kommer til å blogge om hva som skjer i hverdagen vårres, åsså blir det vel noen videoer etter vert. 

  Her kommer noen bilder av oss 2 ilag!  Har du noen tips om va vi kan blogge om?:)

  - Emma og Marielle

   

   

   

 • 0

  Velkommen til min blogg!

  Dette er den første posten på min nye blogg ;)

 • Skriv din profiltekst her

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde  hits